Veel gestelde vragen

Is Totaal Moluks gratis?

Totaal Moluks biedt gratis een account aan en toegang tot een selectie afleveringen. Wil je onbeperkt toegang tot alle afleveringen en gegarandeerd elke week een nieuwe aflevering? Kies dan voor een betaald lidmaatschap per maand of per jaar. De app is gratis te downloaden via de App Store en Play Store.

Door wie zijn de afleveringen gemaakt?

De afleveringen zijn gemaakt met een breed team van experts en Molukse makers uit Nederland en Maluku. Heb je een goed idee? Deel het met ons via feedback@totaalmoluks.nl.

Is Totaal Moluks een bedrijf of stichting?

Totaal Moluks is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Een lidmaatschap maakt het wel mogelijk om alle betrokken professionals te kunnen vergoeden en het platform te laten draaien, optimaliseren en nieuwe afleveringen maken. Om Molukse talen en cultuur vast te leggen van A tot Z, zijn we er voor de lange termijn.

Hoe is Totaal Moluks tot stand gekomen?

In november 2022 deed oprichter Jamie Schaduw een onderzoek over Molukse talen en cultuur. De enquête werd in twee weken tijd door 840 mensen uit de Molukse gemeenschap ingevuld. De opvallende resultaten leidden tot de oprichting van Stichting Totaal Moluks op 29 december 2022. In 2023 ontving de stichting twee financiële bijdragen van het Vfonds (regeling 'Houd je erfgoed levend') en Cultuurloket DigitALL

Voor welke leeftijden is Totaal Moluks?

Over het algemeen denken wij dat de afleveringen goed te volgen zijn vanaf 13 jaar. Echter zegt leeftijd niets in hoeverre een kind klaar is om een tweede taal te leren. Wij geloven dat iedereen die blootgesteld wordt aan Molukse talen hier iets van kan leren. En moeilijke woorden dan? Misschien zitten deze er soms tussen, maar dit zal een leergierig iemand er niet van weerhouden om verder te gaan.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

We zien je niet graag gaan, maar alle begrip voor jouw keuze. Stuur een e-mail naar leden@totaalmoluks.nl. Afhankelijk van je lidmaatschap wordt het vanaf de nieuwe periode (nieuwe maand of jaar) stopgezet.